Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БСТВ, ФейсбукТова лицемерие на ГЕРБ за машинното гласуване

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БСТВ, ФейсбукТова лицемерие на ГЕРБ за машинното гласуване
Коментари Харесай

Депутатът Георги Свиленски: Целта на ГЕРБ е никога да няма машинно гласуване, за да има хиляди недействителни бюлетини

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БСТВ, Facebook

" Това двуличие на ГЕРБ за машинното гласоподаване не е от в този момент. 3 години сътрудниците от ГЕРБ лъжат като ни увещават по какъв начин на идващите избори ще има единствено машиннно гласоподаване и когато наближат идните избори, постоянно го анулират. И по този начин 3 години ", сподели от трибуната на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски. 

" Те всяка година отхвърлят парите за машинно гласоподаване, по-късно се обажда Борисов по телефона, през нощта одобряваме 60 милиона, идват изборите, става известно обаче, че машини няма. И по този начин до ден сегашен, когато към този момент лъсва истината - да няма машинно гласоподаване, да има гласоподаване по Цветановски. Да има гласоподаване по гербаджийски, с неверните протоколи, с 600 000 подправени бюлетини, и с толкоз доста недействителни български гласове. "  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР